HTML

"Fő" az egészség!

Friss topikok

  • gbsz: Kedves blogíró, a nektarin kehely fotója gasztroblogomról származik (www.gabojsza.hu/2008/05/lekvr... (2017.02.21. 22:02) Könnyű, nyári fogások
  • Lecsó Főzősuli: @denevér3333: Köszönöm szépen, jó főzést és olvasgatást! :) (2012.07.24. 15:47) Zöldséges kert

Archívum

Hogyan kapcsolj ki a nyaraláson?

2012.08.10. 13:27 Lecsó Főzősuli

Már indulni kellene, de még nyakig ülsz a munkában, és legszívesebben nem is utaznál sehová, ha arra gondolsz, hogy mennyi munka vár rád, ha visszajössz....Ideje turbó relax fokozatba kapcsolni, mert megérdemled, és egy jól sikerült nyaralás után a munka is jobban fog menni.

nyaralás-hízás.jpg

Koffein - limit: Végre annyit alhatsz, amennyit nem szégyellsz. Nem kell egész nap topon lenned, semmi nem sürget. Nem kell teljesen megfosztanod magad a kávétól, ha nem bírod ki nélküle, de próbáld ki, milyen ha csökkented az adagot, és a tempót is.

Dőzsölj tudatosan! Ha mindent megeszel, ami a svédasztalon van, az lesz az eredménye, hogy nem mersz fürdőruhában mutatkozni, pedig azért jöttél! Egyél jó ízűen, de inkább a változatosságra és a minőségre törekedj a mennyiség helyett!

Visszaszámlálás indul! Ha még mindig az otthoni dolgokon jár az agyad, nem tudsz lazítani, képzeld azt, hogy már csak egy napod van hátra az életedből! Biztos nem munkával és problémákon való rágódással töltenéd! Figyelj meg mindent, tudatosítsd, mennyi új dolog vesz körül, és élvezd! Próbálj ki valami újat, de ne erőltess semmit!

Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás relax

A bejegyzés trackback címe:

https://lecsofozosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr754705333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása