HTML

"Fő" az egészség!

Friss topikok

  • gbsz: Kedves blogíró, a nektarin kehely fotója gasztroblogomról származik (www.gabojsza.hu/2008/05/lekvr... (2017.02.21. 22:02) Könnyű, nyári fogások
  • Lecsó Főzősuli: @denevér3333: Köszönöm szépen, jó főzést és olvasgatást! :) (2012.07.24. 15:47) Zöldséges kert

Archívum

Elindultunk, vigyázz, kész, főzünk!

2012.07.18. 16:33 Lecsó Főzősuli

Szia, ha szereszt főzni, vagy ha nem, de speciális diétád miatt főznöd kell, ez a blog neked szól!

Szeretettel várunk a blogon és a főzőiskolánkban, ahol abban segítünk ha te vagy valamelyik családtagod::

  • lisztérzékeny, és tabu a búzaliszt a konyhában, és amit eddig játszva elkészítettél, az új alapanyagokból nem sikerül, 
  • kerülni kell a tejcukrot vagy a tejfehérjét, 
  • cukorbetegeknél életbevágó, hogy tisztában legyél az élelmiszerek szénhidrát tartalmával, a felszívódással, és akár egy étteremben is tudnod kellene, hogy amit látsz a tányéron, az hány szénhidrát, mert ettől függ az egész további napod!

Főzőkurzusainkon bőven lesz sikerélményed, többé nem lesz felesleges időpocsékolás a konyhában eltöltött idő, és hasonló problémákkal küzdőkkel találkozhatsz, nem csak szórakozásnak remek, tapasztalatcserének is!

Szólj hozzá!

Címkék: főzés lisztérzékeny cukorbeteg tejfehérje tejcukor

A bejegyzés trackback címe:

https://lecsofozosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr324664585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása