HTML

"Fő" az egészség!

Friss topikok

  • gbsz: Kedves blogíró, a nektarin kehely fotója gasztroblogomról származik (www.gabojsza.hu/2008/05/lekvr... (2017.02.21. 22:02) Könnyű, nyári fogások
  • Lecsó Főzősuli: @denevér3333: Köszönöm szépen, jó főzést és olvasgatást! :) (2012.07.24. 15:47) Zöldséges kert

Archívum

Ripsz-ropsz menütervező

2012.07.20. 09:26 Lecsó Főzősuli

Néha, de az is lehet, hogy gyakran elhagy a kreativitás, és nem tudod kitalálni mit főzz, mit ennél meg Te vagy a család szívesen? Mert ha már időt, fáradtságot nem kímélve főzöl, nem túl szívderítő, ha a többiek, épp csak beletúrnak, ott hagyják az ételt. 

Egyik nap rábukkantam a megoldásra. Egy igazi, kifogyhatatlan ötletgyárra. Egy könyvesboltban találtam, de a neten is rendelhető, ez pedig a "RIPSZ-ROPSZ MENÜTERVEZŐ" c. könyv. 

-ripsz-ropsz-menutervezo-naumann-gobel-verlagsgesellschaft-mbh-3625121909.jpg

A könyv különlegessége a spirálfűzés, három részre osztott oldalak lehetővé teszik, hogy az egyes receptkártyákat külön-külön is lapozgathassuk. Minden előétel bármelyik főétellel és desszerttel kombinálható, 125 ezer különféle háromfogásos ételsor állítható össze!

Az ételfotó és a recept mellett minden egyes ételnél szerepel a kalória, fehérje, zsír és szénhidrát tartalom.

A legtöbb recept nem tartalmaz búzalisztet, a lisztérzékenyek nagy örömére, a cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak pedig nem kell számolgatniuk, mert meg van adva egy- egy adag szénhidrát és kalória tartalma.

Jó tervezgetést és örömteli főzést!

Szólj hozzá!

Címkék: főzés lisztérzékeny kalória szénhidrát cukorbeteg

A bejegyzés trackback címe:

https://lecsofozosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr644667540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása