HTML

"Fő" az egészség!

Friss topikok

  • gbsz: Kedves blogíró, a nektarin kehely fotója gasztroblogomról származik (www.gabojsza.hu/2008/05/lekvr... (2017.02.21. 22:02) Könnyű, nyári fogások
  • Lecsó Főzősuli: @denevér3333: Köszönöm szépen, jó főzést és olvasgatást! :) (2012.07.24. 15:47) Zöldséges kert

Archívum

Rántott csirkemell ferbérboros szilvával

2012.07.25. 14:02 Lecsó Főzősuli

DSCF2054.jpg

A csirkemell panírozásához gluténmentes morzsát használtam, és friss olajat a sütéshez. Ha egy normál morzsába panírozott hús után ugyanabban az olajban bármi mást sütsz, az már gluténnal szennyezett lesz.

A rizs nagyon egyszerű, kicsit elő pirítottam, sót és dupla mennyiségű vizet adtam hozzá, keverés nélkül elkészül, mire elfő alóla a víz. Lefedve félreraktam, addig elkészült a gyümölcs, amitől ez az étel igazán fantasztikus lesz.

4 adagot számolva 12 szem szilva, 2 dl fehérbor, 1 dl víz, fahéj, a felkockázott gyümölcsöt egy - két percig forralom, kevergetem. Kis tálkákba osztom. Díszítésképp színes borsot őröltem a tetejére.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: szilva rizs bors csirkemell fahéj gluténmentes panír morzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://lecsofozosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr614677211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása